Newborn

Een mooie herinnering van je pasgeboren baby is zo waardevol voor later! Jullie baby zal snel geen kleine baby meer zijn en daarom is het zo bijzonder om van die eerste weken mooie foto’s te hebben!

De beste periode om newborn foto’s te laten maken is in de eerste 3 weken, liefst eerste 2 weken. De baby slaapt nog veel. Ze laten zich dan nog makkelijk poseren.

Ik zoek een mooi plekje met daglicht om deze pure unieke foto’s te maken. Ik stuur je van te voren een duidelijke instructie zodat jullie precies weten hoe de shoot gaat verlopen.

De veiligheid van de baby staat uiteraard voorop tijdens de shoot. We maken de kamer lekker warm en nemen uitgebreid de tijd. Dat kan soms wel twee tot drie uur duren. Tussendoor slaapt de baby en is er ruimte om te knuffelen, te verschonen en te voeden. Het is gewoon een paar uur genieten van de baby met als resultaat een mooie serie foto’s

Jullie kunnen met de baby naar mij toe komen, maar waarschijnlijk vinden jullie het prettiger om deze shoot lekker in jullie eigen omgeving te doen. Ik kom in dat geval gewoon bij jullie thuis. Er wordt dan een kleine reiskostenvergoeding gevraagd.

Liever foto’s van jullie kindje die niet zo geposeerd zijn. Foto’s in het wiegje, tijdens het badderen of veilig bij papa en mama op schoot, ook hier kun je hele mooie waardevolle foto’s van maken en zijn een mooie herinnering aan een bijzondere periode!

De Newborn shoot kost € 159,00 incl. alle bestanden digitaal. Afhankelijk van de afstand wordt er nog reiskostenvergoeding gevraagd.