Newborn

 

Een mooie herinnering van je pasgeboren baby is zo waardevol voor later! Jullie baby zal snel geen kleine baby meer zijn en daarom is het zo bijzonder om van die eerste weken mooie foto’s te hebben!

De beste periode om newborn foto’s te laten maken is vanaf de 9e dag tot ongeveer de 21e dag na de geboorte. De baby slaapt nog veel. Ze laten zich dan nog makkelijk poseren. Als er een foto voor het geboortekaartje nodig is kan dat eerder, ik doe dan geen uitgebreide shoot maar maak alleen een paar foto’s voor het kaartje.

Ik zoek een mooi plekje met daglicht om deze pure unieke foto’s te maken. Ik stuur je van te voren een duidelijke instructie zodat jullie precies weten hoe de shoot gaat verlopen.

De veiligheid van de baby staat uiteraard voorop tijdens de shoot. We maken de kamer lekker warm en nemen uitgebreid de tijd. Dat kan soms wel 3 tot 4 uur duren. Tussendoor slaapt de baby en is er ruimte om te knuffelen, te verschonen en te voeden. Het is gewoon een paar uur genieten van de baby met als resultaat een mooie serie foto’s!

Jullie kunnen met de baby naar mij toe komen, als jullie het prettiger vinden om deze shoot lekker in jullie eigen omgeving te doen kan dat ook. Ik kom in dat geval gewoon bij jullie thuis. Er wordt dan evt. reiskostenvergoeding gevraagd.

Liever foto’s van jullie kindje die niet zo geposeerd zijn. Foto’s in het wiegje, tijdens het badderen of veilig bij papa en mama op schoot, ook hier kun je hele mooie waardevolle foto’s van maken en zijn een mooie herinnering aan een bijzondere periode!

Er zijn 3 pakketten te bestellen, de pakketten MOOI, MOOIER of MOOIST
Andere wensen, laat het even weten en we kijken wat mogelijk is.

HR bestanden worden op een mooie houten USB-stick geleverd.

Als er nog belangstelling is voor andere fotoproducten kun je een prijsopvraag doen.

Pakket MOOI €199,00

8 HR bestanden

Harmonicaboekje met 6 foto’s

2 fotoafdrukken 13×18

Pakket MOOIER €249,00

15 HR bestanden

Harmonicaboekje met 6 foto’s

4 fotoafdrukken van 13×18

Pakket MOOIST €299,00

Alle HR bestanden

Harmonicaboekje met 6 foto’s

1 fotoboek van 15×20

6 fotoafdrukken van 13×18

Tegoedbon van €15,00