Een mooi herinnering van je pasgeboren baby is zo waardevol voor later! Jullie baby zal snel geen kleine baby meer zijn!

De beste periode om newbornfoto’s te laten maken is vanaf de 9e dag tot ongeveer de 21e dag na de geboorte. De baby slaapt dan nog veel.

Samen zoeken we een mooi plekje uit met daglicht om deze pure unieke foto’s te maken. Voor de shoot ontvangen jullie een informatiebrief met duidelijke instructie zodat jullie precies weten hoe de shoot zal verlopen.

De veiligheid van de baby staat uiteraard voorop tijdens de shoot. We maken de kamer lekker warm en nemen uitgebreid de tijd. Dat kan soms wel 3 a 4 uur duren. Tussendoor nemen we de tijd om te voeden, knuffelen en te verschonen. Het is gewoon een paar uur genieten van de baby met als resultaat een mooie serie foto’s!

Dit alles gewoon in jullie eigen huis! Ik kom naar jullie toe wel zo makkelijk!

Liever foto’s van jullie kindje die niet zo geposeerd zijn, ook dat kan! Foto’s in het wiegje, tijdens het voeden, badderen of veilig bij papa en mama in de armen.

Er zijn 3 pakketten te bestellen, de pakketten MOOI, MOOIER en MOOIST.

Andere wensen laat het even weten en we kijken wat mogelijk is.

 

 

HR bestanden  van pakket MOOIER en MOOIST worden op een mooie houten USB stick geleverd. Heb je gekozen voor pakket MOOI dan ontvang je ze via We Transfer.

Buiten West-Friesland zullen er nog reiskosten in rekening worden gebracht. Dit natuurlijk altijd even in overleg.